Kuha.:n levytyssessio

Kommentoi tai kyseenalalaista Kuha.:n virallisia uutisia.

Valvoja: Kuha

Kuha.:n levytyssessio

ViestiKirjoittaja Juha Kuha päivämäärä La Touko 05, 2007 8:52

Kuha.:n käynnistyneen tiedeaiheisen levytyssession päiväkirja löytyy osoitteesta: http://kuha.tumblr.com/. Seuraa tiedemiesten edesottamuksia studiossa ja kommentoi rationaalisesti teoreettisia ja metodologisia epäkohtia.
Juha Kuha - rakkaudesta "musiikkiin"
Käyttäjän avatar
Juha Kuha
 
Viestit: 88
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 13:27
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuha.:n levytyssessio

ViestiKirjoittaja kerubit päivämäärä Ke Kesä 13, 2007 19:11

Juha Kuha kirjoitti:Kuha.:n käynnistyneen tiedeaiheisen levytyssession päiväkirja löytyy osoitteesta: http://kuha.tumblr.com/. Seuraa tiedemiesten edesottamuksia studiossa ja kommentoi rationaalisesti teoreettisia ja metodologisia epäkohtia.


Hei!

Tutkimuksenne ovat tehneet minuun suuren vaikutuksen. Ansioituneista töistänne olen kuitenkin löytänyt joitain säröjä. Teoreettiset lähtökohdat tutkimuksillenne on ehkä hiukan tulkittu yli jo todennetuista seikoista.

Esimerkiksi tässä olette http://data.tumblr.com/1626086_500.jpg yrittäneet muokata Vattukylän teoreettisen pseudokvanttifysiikan tutkimusyksikön aineen kiertokulkua kuvaavaa kaaviota http://www.edu.haapavesi.fi/vattukyla/i ... hiili&id=1 . Kaaviosta puuttuu ainoastaan pimeä aine, jonka omassa tutkimuksessanne olette korvanneet pimeällä äänellä.

Tarkimmat teistä myös huomasi, että Vattukylän tutkimusyksikkö voitti vuonna 1998 kansallisen tiedeopetuskilpailun tavoitellun ensimmäisen sijan. Tällaiset maininnat eivät tule ansiottomista töistä.

Nokkelin matemaattisin ja verbaalisin silmänkääntötempuin yritätte soveltaa aineen kiertoa äänen kiertoon, ja samalla luoda pimeää ääntä.

Täytyy toki myöntää, että mahdollisuudet pimeällä äänellä ovat lähes rajattomat (esim. pimeällä äänellä lauletut rapujuhlien rapuaiheiset yhteislaulut), mutta malttia arvon herrat. Täysin vailla minkäänlaista näkemystä saatikka koulusta voin teille ystävät hyvät todeta vain, että vaarallisilla vesillä ollaan. Että vaarallisilla vesillä ollaan. Voitte jopa tuhota koko maailmankaikkeuden, multiuniversumina tunnetun eksistenssin.

Kokeneina tiedemiehinä varmasti tunnette ne "mystiset" (todelliset tiedemiehet eivät tällaisia sanoja käytä, mutta sallinette tämän kansanomaisen termin tehostamaan impaktia) energiavarannot, jotka kätkeytyvät pimeään aineeseen. Puhumattakaan pimeästä äänestä.

Yhteistyöterveisin
-Eroottinen mies
Tanskassa ei juhlita kunnolla ilman kaktuspillereitä. Kun käyttää niitä tietää heräävänsä seuraavana aamuna ilman krapulaa.
Käyttäjän avatar
kerubit
 
Viestit: 37
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2006 14:28
Paikkakunta: Hämeenlinna

ViestiKirjoittaja Jeesus Vipunen päivämäärä To Kesä 14, 2007 8:28

Arvon kerubit,

Minuun tekee vaikutuksen se, että joku on ylipäätään huomannut tutkimuksemme. Informaatioähkyä potevassa maailmassamme yksittäisen tutkijan saavutukset - vaikka kuinka oivaltavatkin - jäävät helposti tyystin huomaamatta. Tälläkään foorumilla vain harva on viitsinyt käsitellä tutkimustamme, vaikka olemme pyrkineet tiedottamaan tuloksistamme jatkuvasti ja nopealla sykkeellä. Tieteeseen liittyviä epätoivon kokemuksia käsitellään myös tulevalla albumillamme.

Mitä sisällölliseen kritiikkiinne tulee, haluan esittää melko vilpittömät pahoittelut omasta ja edustamani yhtyeen puolesta. Olemme todellakin vahingossa jättäneet viittaamatta Vattukylän tutkimusyksikön tuloksiin kuten hyvään tieteelliseen käytäntöön kuuluisi. Voimme yrittää selittää asian sillä, että vaikka tunnemme tietenkin Vattukylän kuuluisan tutkimusyksikön ja pääpiirteittäin myös heidän tuloksensa, itse julkaisu Vattukylän koulun ruokasalin seinällä on jäänyt meiltä epähuomiossa havaitsematta, laajoista kirjallisuuskatsauksistamme huolimatta. Pyrimme jatkossa seuraamaan Vattukylän nuorten lahjakkaiden tutkijoiden saavutuksia tarkemmin.

Haluaisin myös huomauttaa, että kasvien hyödyntämän aurinkoenergian ja palamisen yhteys pölynimurilla, tuulettimella ja laulumikrofonilla tuotettuun pimeään ääneen on jossain määrin viitteellinen.

Kunnioittavasti,

Jeesus Vipunen
tutkimuspäällikkö
Jevgeni Matekovitsin solubiologian tuotantokeskus
Blasto-, organo- ja teratogeneettinen tulosyksikkö
Kuhakonserni
Käyttäjän avatar
Jeesus Vipunen
 
Viestit: 92
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 15:04

ViestiKirjoittaja kerubit päivämäärä To Kesä 14, 2007 11:11

Jeesus Vipunen kirjoitti:Arvon kerubit,


Arvonne myös teille Jeesus,

Jeesus Vipunen kirjoitti:Haluaisin myös huomauttaa, että kasvien hyödyntämän aurinkoenergian ja palamisen yhteys pölynimurilla, tuulettimella ja laulumikrofonilla tuotettuun pimeään ääneen on jossain määrin viitteellinen.


Tämä on totta jos tutkimme kokonaisuuksia kvanttitasolla, mutta mielestäni esiintyjän, myös tiedemiehen, tulee tuntea yleisönsä. Semantiikka ei oikean, kiven kovan, tieteen ongelmia ratkaise. Pimeän aineen tai äänen tuottamisen kannalta Aurinko tai pölynimuri on käytännössä sama asia.

Kehitysterveisin
Erogeeninen mies
Tanskassa ei juhlita kunnolla ilman kaktuspillereitä. Kun käyttää niitä tietää heräävänsä seuraavana aamuna ilman krapulaa.
Käyttäjän avatar
kerubit
 
Viestit: 37
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2006 14:28
Paikkakunta: Hämeenlinna


Palaa alueelle Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron