Tabulatuureja

Kysy tai kommentoi Kuha.:n sanoituksia.

Valvoja: Kuha

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Kalastaja päivämäärä To Maalis 04, 2010 21:10

Valmista tuli. Tällä hetkellä saatavilla tosin on ainoastaan Macintoshilla tehty Guitar Pro 5-tiedosto, jota omien kokemusten mukaan ohjelman Windows-versiot eivät kykene toistamaan. Koska olen ymmärtänyt, ettei Kuha.-yhtyeellä ole mitään tiedoston jakamista vastaan, aion lähikuukausien aikana tuoda nuotinnoksen jakoon erinnäisien käyttäjäystävällisten tiedostoformaattien välityksellä kunhan saan tekniset ongelmat selätettyä. Palaan asiaan viimeistään kesäkuun tienoilla.

Valitettavasti tiedossani ei ole projektiin käytettyjen työtuntien määrää, joten en voi laskuttaa bändiä kuten alkuperäinen aikomukseni oli.
- - -
5.3.2010 - Kävi ilmi että Windows toistaakin tiedostoa ongelmitta. Tämä uskoakseni nopeuttaa nuottien saamista päivänvaloon. Tarkkuudesta voin sanoa sen verran, että vaikka paikoitellen tahtilajit vaikuttavat melkoisilta purukumin kasassa pitämiltä viritelmiltä ja tempovaihdoksien paikkansapitävyydestä ei voi olla täysin varma, tuli lopulliselle midille pituutta 24min 34s, eli ainakin sen suhteen olen ollut oikeilla jäljillä. Hienosäädön jälkeen toivon lopputuloksen olevan ainakin melko lähellä alkuperäistä.
Kalastaja
 
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 14:58

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Qoshovius päivämäärä Pe Huhti 02, 2010 0:57

Ja milloinkas saamme valmiin version hyppysiimme? Syyhyää jo.
Qoshovius
 
Viestit: 5
Liittynyt: Pe Elo 22, 2008 22:52

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Kalastaja päivämäärä Pe Huhti 02, 2010 21:31

Pientä motivaation puutetta havaittavissa hienosäädön osalta. Toisaalta, jos lähtökohtani oli saada aikaiseksi suuntaa-antava kokonaisuus, olen mielestäni työni tehnyt. Kuunnellessa ja soitellessa huomaa jatkuvasti virheitä, mutta täydellisyyttä tavoitellessahan menevät vain aivot solmuun, joten luultavasti laitan paketin jakoon sellaisenaan kuin se nyt on - koko biisi Guitar Pro 5-tiedostona, sekä oma tiedosto jokaisesta osasta erikseen. Koska kaikilla ei voida olettaa olevan kyseistä ohjelmaa, olen myös luonut PDF-tiedostot jokaisesta osasta jokaiselle soittimelle. Lisäksi mukana on pino midejä. Ohjelmahan tarjoaa mahdollisuuden muuttaa .gp5-tiedostot Powertabs-tiedostoiksi, mutta en usko lopputuloksen olevan kovin laadukas, joten tämä jää toistaiseksi Guitar Pro-käyttäjien ja nuotinlukutaitoisten herkuksi (vaikka PDF-tiedostoista on sanottava, että nuotinnokset ovat hävyttömän rumat. Kiinteät etumerkit esimerkiksi puuttuvat mikä saa varmasti monet raivon partaalle. Tehkää itse parempi!).

Jakoon tämän laitan luultavasti parin viikon sisällä, kunhan ensin käyn näyttämässä tätä musiikin opettajalleni. Alkuperäinen aikomukseni oli kinuta tästä kurssia, mutta niille ei ole enää tarvetta. Kävin kuitenkin vuoden 2008 syksyllä puhumassa kyseisen opettajan kanssa tästä projektista, ja mielelläni kuulisin hänenkin mielipiteensä lopputuloksesta, vaikka hän tuskin enää muistaa käytyä keskustelua.

Pysykää valppaina.
Kalastaja
 
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 14:58

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Kalastaja päivämäärä To Huhti 15, 2010 17:02

Kalifia saamme odottaa vielä tovin, mutta tein teille lohdutukseksi Intervallit. Tehkää hyvin.
Kalastaja
 
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 14:58

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Kalastaja päivämäärä To Huhti 22, 2010 11:24

Kalifin on laitettu jakoon osoitteeseen http://lonkero.eu/~kuhaa/ Kiitos ja anteeksi.
Kalastaja
 
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 14:58

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Qoshovius päivämäärä Pe Touko 07, 2010 23:53

Loistavaa. Pirun loistavaa.
Qoshovius
 
Viestit: 5
Liittynyt: Pe Elo 22, 2008 22:52

Re: Tabulatuureja

ViestiKirjoittaja Differentalius. päivämäärä Ti Touko 11, 2010 23:17

Mahtavasti nuotinnettu, kuullostaa aivan esikuvaltaan vaikka virheitä jostain löytyykin. Jos vielä näitä jaksat tehdä, pyytäisin Telekineettistä Testilaboratoriota seuraavaksi, olisi kiva soittaa kitaralla tuota. Kiitos vielä kerran.
Differentalius.
 
Viestit: 1
Liittynyt: La Touko 08, 2010 1:02

Edellinen

Palaa alueelle Sanoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron